Allsvenskan rond 2 & 5

I Allsvenska serien, division 1, rond 2 & 5 (9-10/11) mötte 1:a laget två starka Stockholmlag i dubbelmatch hemma, Wasa SK och Farsta SK. 2:a och 3:e lagen mötte Östersunds 3:e resp. 2:a lag hemma.

 

Sundsvall som var förstärkt med IM Sergey Grishchenko spelade oavgjort 4-4 med mersmak mot Wasa och vann övertygande med 5,5-2,5 mot Farsta. Bästa poängplockare i Sundsvall blev ”ryssen” och Adrian Söderström som bägge vann sina partier samt Emil Morelius som tog 1,5p efter säkert spel. Övriga spelare hade blandade resultat som med lite tur kunnat ge ytterligare några poäng. Sammantaget ett bra resultat för laget.

 

2:a och 3:e laget mötte Östersunds 3:e resp. 2:a lag hemma och bägge lagen vann i säker stil. 3:e laget vann med 3-1 och 2:a laget vann med 4-0! Alla spelare utom Gunnar Kärrlander vann sina partier! 3:e laget behåller ledningen i serien.

 

För mer information se Allsvenskan.