Ulf Södervalls Minne

Den 21/11 2019 anordnades den traditionsenliga turneringen Ulf Södervalls Minne. En handikappturnering i blixt. Uppslutningen var bra och 16 spelare deltog.

 

Deltagare i Ulf Södervalls Minnesturnering 2019

Roligt att se nygamla medlemmar som Evert Johansson, Thomas Bydén och Seppo Saloheimi. Även spelare från Fagervik och Gnarp deltog. Vann i överlägsen stil gjorde Adrian Söderström på 15p av 15 möjliga (!). Tvåa blev Anders Kling på 13p och trea blev Thommy Sundin på 12p.

 

Ulf SödervalI hade under en lång period ett stort intresse och engagemang för schack. Han var under flera decennier en del av schackverksamheten i Sundsvall och var ordförande i Sundsvalls Schacksällskap under säsongerna 2008/2009-2010/2011. Efter hans bortgång 2015 har vi regelbundet arrangerat en schackturnering (blixttävling med tidshandikapp) till hans minne. I samband med tävlingen bjuder Ulfs familj på tårta!

 

En fantastisk schacktårta till kaffet!