Klubbverksamheten startar upp igen!

Med anledning av att Folkhälsomyndigheten nu lättar på covid-restriktioner kan vi med glädje meddela att vi startar upp klubbverksamheten igen från och med nu på torsdag 10 februari. Varje torsdag framöver har vi enligt tidigare upplägg junior- och nybörjarverksamhet kl. 18-19 och därefter seniorverksamhet kl. 19-22.

 
Junior- och nybörjarverksamheten
Vi återupptar junior- och nybörjarverksamheten i enlighet med tidigare upplägg varje torsdag kl. 18.00-19.00. Alla intresserade juniorer och nybörjare är hjärtligt välkomna att vara med! Frågor besvaras av juniorledare Anders Kling tel. 073-021 31 49.
 
Seniorverksamheten
Vi återupptar seniorverksamheten varje torsdag kl. 19.00-22.00. Vi har i dagsläget inga särskilda turneringar inplanerade (förutom lagspel i Allsvenskan) utan börjar verksamheten med spel i lättsammare och friare former såsom blixtschack, snabbschack samt tema-träningar och analyser. Storleken på antal närvarande deltagare samt behovet får styra val av spelform. Alla intresserade seniorer är hjärtligt välkomna att vara med! Frågor besvaras av ordförande Kenneth Fahlberg tel. 070-398 20 96.
 
Vi avser aven undersöka möjligheterna till att arrangera en weekendturnering (enligt samma upplägg som den inställda Januariturneringen) framöver (preliminärt slutet på maj eller början av juni).
 
Väl mött!
Styrelsen för Sundsvalls Schacksällskap