Spännande rond i allsvenskan

Spännande div 1 matcher väntar i helgen. På lördag kl. 11.00 spelar klubbens 1:a lag en viktig hemmamatch mot Uppsala SSS. Vid vinst är vi fortfarande med och krigar om serieseger. Ettan Kristallens SK och tvåan SK Rockaden Umeå har spelledigt, men lita på att klubbarna kommer att följa lördagens möte Fagervik-Sundsvall vs. Uppsala SSS med största intresse. Fagervik-Sundsvall kan nämligen blanda sig i toppstriden vid seger – och det helst med stor marginal – i matchen mot Uppsala. Hur den täta toppstriden slutar får vi sen se under avslutningshelgen 18–19 mars. I striden om att undvika nedflyttningsplats väntar en viktig helg för Uppsala SSS och Östersunds SS. Båda lagen spelar nämligen två omgångar.

 

 • Helgens program [Resultat]
  Lördag:
  Kl 10.30: Östersunds SS–Kungstornet II
  Kl 11.00: Fagervik–Sundsvall–Uppsala SSS
  Söndag:
  Kl 09.30: Östersunds SS–Uppsala SSS

 

Anders Kling och Adrian Söderström, de två toppbordsspelarna i Fagervik-Sundsvall som jagar serieseger i divisiom 1, grupp 1. Foto: Lars OA Hedlund