Bli medlem!


Sundsvalls Schacksällskap

Sundsvalls Schacksällskap
sedan 1877 en av
Norrlands ledande schackklubbar som ökar
din schackupplevelse!


Bli medlemSundsvalls Schacksällskap är en trevlig schackklubb i centrala Sundsvall som är öppen för alla schackintresserade och vi välkomnar alla nya medlemmar!

Vill du bli en bättre schackspelare eller är du bara nyfiken på att veta mer om schack och om oss? I så fall är du varmt välkommen att besöka oss i vår trivsamma spellokal som ligger centralt på: Storgatan 69 (PRO lokalen, innergården) i Sundsvall, hitta hit. Där har vi spelkvällar torsdagar kl. 19.00-23.00 (nybörjarschack 18.00-19.00). Lokalen är handikappanpassad och vi har en drogfri miljö.

Vi har medlemmar som är allt från glada amatörer till starka mästerskapsspelare. Alla spelare oavsett spelstyrka är välkomna i Sundsvalls Schacksällskap och det spelar ingen roll om du aldrig tidigare har spelat schack. Män och kvinnor, unga och gamla, oavsett språk, bakgrund och spelstyrka kan alla spela schack och alla kan delta hos oss på lika villkor!

Vi är en ideell förening som värdesätter gemytlig social samvaro och en god klubbanda. Vår målsättning är att Sundsvalls Schacksällskap ska vara bra för alla medlemmar och att alla schackintresserade, såväl nybörjare som proffs, ska trivas i vår schackklubb!

Medlemsskap
En förutsättning för medlemsskap är att du godkänner sällskapets Stadgar. Därefter blir du enkelt medlem i Sundsvalls Schacksällskap genom att betala in medlemsavgiften. Följande medlems- avgifter gäller per verksamhetsår (som löper från den 1 augusti till och med den 31 juli):
 • Juniorer (<20 år): 500:- kr
 • Seniorer (20-65 år): 800:- kr
 • Pensionärer (>65 år): 500:- kr
 • Stödmedlem: 250:- kr (för dig som vill stödja föreningens verksamhet utan att delta aktivt)
Medlemsavgiften betalas in senast 31 juli inför varje nytt verksamhetsår till Sundsvalls SS konto i Svenska Handelsbanken (SHB): 6341-454 813 651 (clearingnummer - kontonummer).
OBS! Vid betalning - skriv i meddelandet vem och vad betalningen avser (max 14 tecken).

Medlemsförmåner
Som medlem i Sundsvalls Schacksällskap får du möjlighet till ökad insikt och färdighet i schackspelet samt bereds tillfälle till deltagande i tävlingar och andra evenemang såväl inom som utom sällskapet. Detta genom framför allt följande medlemsförmåner:
 • Deltaga i klubbens alla schackaktiviteter
 • Deltaga i spelkvällar varje torsdag med start kl. 19.00 helt utan startavgift
 • Möjlighet att regelbundet spela i lagmatcher i Allsvenskan, Lag-DM och vänskapsmatcher
 • Möjlighet till bidrag för startavgift/resa i ungdomsturneringar
 • Möjlighet att delta i andra förekommande arrangemang som klubben anordnar som t.ex. träningar, föreläsningar och klubbfester
 • Medlemskap i Medelpads Schackförbund och i Sveriges Schackförbund.
 • Sveriges Schackförbunds tidning Tidskrift för Schack gratis
Välkommen till gemytlig social samvaro och god klubbanda i Sundsvalls trevligaste schackklubb!

Kontakta oss
Du kan enkelt kontakta Sundsvalls Schacksällskap genom att använda följande Kontaktformulär. Kontakta oss gärna!

Övriga resurser
Du kan även med fördel använda dig av följande kostnadsfria resurser på nätet och lokalt i Sundsvall för att lära dig mer om schack innan du tar steget och börjar spela i en schackklubb! Tillbaka till föregående sida