Noble Chess Club

 Hem
 Kalendarium
 NCC GP
 NCC Ratinglista

 Sundsvalls SS

Välkommen till Noble Chess Club


Thomas Jonsson, som ni ser på bilden till höger, vann klartt GP-serien. Arne Wahlström slutade på silverplats och Thomas Bydén på bronsplats - mycket starkt av honom då han endast spelade fyra turneringar och sålunda inte fick räkna bort något resultat.

Det spelades även en turnering på avslutningsbanketten och såklart vann Thomas Jonsson även den (på 12 poäng av 14 - 8 deltagare).

Information om Noble Chess club
Vill du inte låsa upp dig att varje torsdag och åka in till klubben och spela klubbturneringar?
Känner du att de spelformer som i dag råder på klubbnivå är förlegade?
Tycker du om att umgås med glada gelikar utan den seriositet och den allvarliga stämning som råder under en klubbkväll?
Tycker du om Konjak, Whiskey och Öl?

Då är Noble Chess Club något för dig!
Noble Chess Club, en underavdelning till Sundsvalls Schacksällskap, är en klubb för dig som förvisso tycker om schack, men framförallt för dig som tycker om att umgås med trevliga vänner över en välsmakande Konjak.
Till Noble Chess Club kommer man om man vill spela lite lättsam blixtschack, bara glida kring med en pilsner i näven eller vad annat ni finner trevligt.
Noble Chess Club har klubbkväll en fredag i månaden och presidiet tar ut en blygsam inträdesavgift på 50:- per kväll för att sköta ruljansen (om man inte kommer betalar man alltså inget).
Noble Chess Club är öppen för alla som är medlem i någon schackklubb eller schackvänner som rekommenderas av en medlem i Noble Chess Club - någon särbehandling med avseende på inträdesavgift och dylikt beroende på om du är ansluten till SSF eller inte finns ej.

I menyn till vänster finner ni information om Noble Chess Club's verksamhet och, framförallt, tidpunt för nästa klubbkväll!© 2007-2008 Noble Chess Club Webmaster: Per Persson