Vem kan bli medlem?

Sundsvalls Schacksällskap är en trevlig schackklubb i centrala Sundsvall som är öppen för alla schackintresserade och vi välkomnar alla nya medlemmar!

 

Tyckte du att det var kul att spela mot en schackdator men vill lära dig mer om schack av andra spelare i närheten av där du bor? Vill du börja spela i klubb? Alla kan börja spela schack, oavsett ålder. Att spela schack i klubb är roligt. Då får du träffa andra som gillar schack, du få träna mot spelare på din egen nivå och du får delta i tävlingar.

 

Vi har medlemmar som är allt från glada amatörer till starka mästerskapsspelare. Alla spelare oavsett spelstyrka är välkomna i Sundsvalls Schacksällskap och det spelar ingen roll om du aldrig tidigare har spelat schack. Män och kvinnor, unga och gamla, oavsett språk, bakgrund och spelstyrka kan alla spela schack och alla kan delta hos oss på lika villkor!

 

Vi är en ideell förening som värdesätter gemytlig social samvaro och en god klubbanda. Vår målsättning är att Sundsvalls Schacksällskap ska vara bra för alla medlemmar och att alla schackintresserade, såväl nybörjare som proffs, ska trivas i vår schackklubb!

 

Välkommen till Sundsvalls trevligaste schackklubb!