Lucia Snabbschack

Den 12/12 2019 anordnades en ny snabbschacksturnering – Luciasnabbschack. Uppslutningen var återigen bra och 12 spelare kom till start. Turneringsformen blev gruppspel och final mellan gruppsegrarna.

 

Final: Adrian Söderström – Anders Kling

Spelarna delades in i två grupper om 6 spelare med ungefär samma spelstyrka. Andes Kling vann klart den ena gruppen med 5p av 5 möjliga. I den andra gruppen kom Nils Åke Malmdin och Adrian Söderström på delad 1:a plats med 4,5p. Ett särspelsparti fick avgöra vem som blev gruppsegrare och Adrian vann detta parti. I finalen möttes så Anders Kling och Adrian Söderström och Adrian Söderström vann finalpartiet och därmed segern i turneringen med Anders Kling på andra plats. Pristagarna fick bokpriser. Två bokpriser lottades även ut och gick till juniorerna Morris Danielsson och Loke Karlsson.

 

Kvalgruppsfinal grupp 2: Nils-Åke Malmdin – Adrian Söderström 0-1

Final: Adrian Söderström – Anders Kling 1-0

 

Finalen mellan gruppsegrarna Adrian Söderström och Anders Kling följdes av flera deltagare med stort intresse.