Sponsring

Vill du stödja Sundsvalls Schacksällskap och schackets utveckling i Sundsvallsregionen? Om du är ett företag eller en  organisation finns det flera olika enkla sätt som du kan använda dig av för att stödja Sundsvallsschacket!


Är du/ni ett företag som vill exponera era logotyper/firmamärken och kopplas samman med positiva värden/miljöer, sponsrar utveckling av ungdomsverksamhet? Stöd Sundsvallsschacket!

 

  • Sponsra Sundsvalls Schacksällskap och schacket i Sundsvall på flera olika alternativa sätt,
    läs mer Sponsorerbjudande!
  • Handla på nätet via Sundsvalls Schacksällskap och få rabatter som du delar med föreningen, läs mer Handla smart på nätet!
  • Se förteckning över tidigare och nuvarande Sponsorer.

Fördelar med att stödja Sundsvallsschacket

 

  • Schack – denna fascinerande blandning av spel, konst, vetenskap och sport – är för livet och kan bedrivas av alla åldrar och på alla nivåer. Schack utvecklar människan positivt såväl psykiskt som socialt och kulturellt och Sundsvalls Schacksällskaps verksamhet fostrar till gott kamratskap i god föreningsanda!
  • Varför sponsra schack? Vi vill ställa en motfråga: Varför bara sponsra fotboll, hockey eller något annat som inte har med den egna verksamheten att göra? För att bli en duktig schackspelare krävs det att du kan tänka kreativt, planera, vara beredd att snabbt anpassa dig till nya situationer och hålla huvudet kallt. Är inte detta något som man behöver kunna också i er verksamhet? Schack är en verksamhet som samlar många kreativa och intelligenta människor – passa på att vara med på ett hörn!
  • Som sponsor till Sundsvalls Schacksällskap bidrar du med att hjälpa Sundsvalls barn, ungdomar, vuxna och gamla i ett spel som tränar dem i logiskt och strategiskt tänkande. Flera oberoende studier visar att schack ökar människors förmåga att lösa olika matematiska och logiska problem. Andra positiva effekter är förbättrad koncentration och ökad visualiseringsförmåga!

Kontakta oss
Du kan enkelt kontakta Sundsvalls Schacksällskap angående sponsring och stöd genom att använda följande Kontaktformulär. Kontakta oss gärna!