Säsongens junior-GP avslutad

Då är den sista omgången av säsongens Junior Grand Prix avslutad, där Sundsvalls Schacksällskap hade sju stycken deltagare.

Efter de fyra deltävlingarna toppades knatte-klassen av Sundsvalls Adam Johansson som kammade hem vinsten bland hela 14 deltagare.I minior-klassen stod till slut Sundsvalls Sture Dahlkvist Hartwig som segrare efter att ha placerat sig som etta i tre av de fyra deltävlingarna.I den äldsta gruppen, junior-/kadett-klassen, hade klubben också några stycken representerade men då de bara ställde upp i enbart en av de fyra deltävlningarna så blev det i denna klass inga topplaceringar.Grattis till våra välspelande ungdomar och vi i Sundsvalls Schacksällskap hoppas att de andra klubbarnas juniorer är revanschsugna inför nästa års junior-GP.

Lämna en kommentar