Inbjudan KM 2020

Sundsvalls Schacksällskap har nöjet att inbjuda alla schackintresserade till innevarande verksamhetsårs upplaga av Öppna KM och Junior KM med start torsdagen 2/6 2020 och avslut torsdagen 2/4. Ta chansen och vara med och tävla om den titeln årets klubbmästare i långpartier! Turneringen är även öppen för spelare från andra klubbar.

 

 

Öppna KM 2020

Öppna Klubbmästerskapen i långpartier spelas som en 7 ronders FIDE-schweizer/berger turnering (beroende på antal deltagare). Särskiljning enligt SSF:s tävlingsbestämmelser. Tävlingen är ELO-registrerad hos FIDE och öppen för spelare från andra klubbar. Nytt för i år är att vinnaren får en inteckning i en ny KM pokal som tillfaller den spelare som först kommer upp i 5 inteckningar!

 

För mer information se, Inbjudan KM 2020 som återfinns på sidan Inbjudningar.

 

Förra verksamhetsårets upplaga av KM vanns av förhandsfavoriten Anders Kling före Emil Morelius och överraskningen Bo Glas. Kanske är det din tur i år!

 

Junior KM 2020

Parallellt med Öppna KM spelas även ett Junior KM. Denna tävling spelas 7-10 ronder (beroende på deltagarantal) med betänketiden 30 minuter + 10 sekunders tillägg.

 

För mer information se, Inbjudan Junior KM 2020 som återfinns på sidan Inbjudningar.

 

Förra verksamhetsårets upplaga av Junior KM vanns av Andreas Lindholm (bäste junior), Ravin Noori Majid (bäste kadett & minior) samt Loke Karlsson (bäste knatte). Kanske är det din tur i år!

 

Välkommen till vårens schackfest i Sundsvall!