Vinnare i Skinkblixten

Nyligen (15/12) genomfördes den traditionella blixtturneringen Skinkblixten. Turneringen har varit en lång tradition vid juletid med fina priser där vinnaren får en julskinka! Formstarke Adrian Söderström vann även Skinkblixten efter hård kamp med övriga ratingfavoriter.

 

Årets upplaga samlade 8 deltagare och tävlingen blev en uppgörelse mellan topptrion med högst rating. Adrian Söderström vann på 13 p (av 14 möjliga!) följt av Anders Kling på 12 p och Gunnar Hjorth på 10 p som också gjorde starka insatser. Priser till topptrion blev julskinka, julost och julkorv. Två priser (julost och chockladpraliner) lottades ut bland övriga deltagare och vinnare blev då Mikael Skoglund och Edwin Sagar Gautam

 

Resutattabell återfinns på sidan Turneringsresultat (scrolla ned på sidan).